Room For Lifestyle

Welkom op mijn digitale deeltje in de wondere wereld van internet.

Mijn naam is Tamara Bernard, 26 jaar, begeleider in de gehandicaptenzorg en zangeres.IMG_0387
Op dit moment werk ik voornamelijk als praktische gezinsondersteuner en volg ik vanaf september 2017 de thuisstudie “zelfstandig professioneel kindercoach” bij de LOI

Ik heb van september 2014 tot juli 2015 zang Jazz&Pop gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Voor mij was dit altijd een grote droom om te doen alleen bleek het niet de weg te zijn die bij mij past. Ik ben gestopt om nu weer mijn eigen weg te volgen en volg nu zanglessen bij Vocal Center in Amsterdam.

Naast mijn werk dat ik met veel plezier doe sta ik het liefst op het podium. Maandelijkse jamsessies in een kroeg hier in de buurt bezoek ik dan ook met veel plezier.

Verder woon ik heel gezellig met mijn vriend en onze twee katten in een gezellig flatje ergens op de Veluwe en vind ik het heel leuk om te schrijven vandaar dat ik deze blog begonnen ben.

                                                  IMG_3697IMG_1796

 

Room for Lifestyle

Op mijn blog Room for Lifestyle ga ik schrijven over alles wat mij bezig houdt.
Ik heb een grote liefde voor muziek, vooral Jazz en Soul komt de hele dag bij mij voorbij.
Verder houdt ik ontzettend van interieur, koken, series kijken, schrijven, steden bezoeken en reizen. Hier ga je dan ook over lezen op mijn blog.
Het is de bedoeling dat er op maandag, woensdag en vrijdag een blog online komt. Het kan zijn dat er soms een kleine wijziging in zit of een keer een extra blog.

Tips en leuke ideeën zijn altijd welkom, laat dan gerust een berichtje achter onder een van de blogs of kijk even bij contact.