Room For Lifestyle

Welkom op mijn digitale deeltje in de wondere wereld van internet.

Ik ben Tamara,  28 jaar, gezinsondersteuner gehandicapten/jeugdzorg en zangeresTamara
Ik volg vanaf september 2017 de thuisstudie ” zelfstandig professioneel kindercoach” bij de LOI

Ik heb van september 2014 tot juli 2015 zang Jazz&Pop gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Voor mij was dit altijd een grote droom om te doen alleen bleek het niet de weg te zijn die bij mij past. Ik ben gestopt om nu weer mijn eigen weg te volgen en volg nu zangcoaching bij Vocal Center in Amsterdam en songwriting lessen bij Roos Blufpand.

 

Ik sta het liefst op het podium en maandelijkse jamsessies in een kroeg hier in de buurt bezoek ik dan ook met veel plezier. In 2017 won ik de popronde van Vlow0318 en sinds mijn deelname daar aan treed ik regelmatig op.

Verder woon ik heel gezellig met mijn vriend, twee katten en een hond in een gezellig flatje ergens op de Veluwe en vind ik het heel leuk om te schrijven vandaar dat ik deze blog begonnen ben.

 

Schermafbeelding 2017-07-31 om 08.40.29
v.l.n.r. Bo, Pepper, Moon

 

Room for Lifestyle

Room for Lifestyle is mijn persoonlijke lifestyle blog. Ik ga jullie meenemen door mijn proces tegen mijn overgewicht, maar ik laat jullie ook een kijkje nemen bij de zoektocht naar mijzelf en ontspanning. Daarnaast komen mijn hobby’s natuurlijk ook voorbij op mijn blog. Ik hou namelijk van reizen en fotograferen, muziek is een heel groot deel van mijn leven dus daar ga je ook over lezen.