Bo en Moon·Huisdieren·Pepper·Tags·Update

Furry Friends Tag

Op youtube kwam ik al heel vaak de Furry Friends Tag tegen en het leek mij leuk om deze ook te doen met mijn drie lieve huisdieren.

Ik heb alleen geen youtube filmpje ervan gemaakt maar gewoon een blogpost met een aantal foto’s van mijn lieve diertjes.

Enjoy!

Wat zijn de namen van je huisdieren en hoe ben je op deze namen gekomen?

De katten heten Bo en Moon en onze hond heet Pepper.
Moon hebben wij uit het asiel gehaald en had de naam Tuk, dit vonden wij niet zo leuk en hij is helemaal wit dus vonden wij Moon wel toepasselijk. Bo hebben wij geen naam hoeven geven deze had hij al van zijn vorige baasje en wij vonden het leuk. Pepper vonden wij gewoon een leuke naam en achteraf gezien past het ook nog eens goed bij hem want hij laat flink wat pittige windjes op een dag.
18623358_10209825427818132_7586088230791205569_o

Wat voor soort is het en welk ras.

Bo en Moon zijn twee katten, Moon is een Europese korthaar en Bo een Britse korthaar.
Pepper is een hond een Boston Terriër.

IMG_3697      img_2372      IMG_1796

Hoe lang heb je je huisdier al?

Moon hebben wij het langst vanaf maart 2015, Bo hebben wij sinds eind 2015 en Pepper hebben wij sinds september 2016.

Hoe heb je je huisdier gekregen?

Wij wilde heel graag een kat en gingen toen kijken bij verschillende asiels op het internet en daar zagen wij Moon, hij sprak ons aan omdat hij doof en er zo mooi wit uit zag. Bo hebben wij gekregen via de collega van mijn vriend omdat hij daar niet overweg kon met de grote honden. Pepper hebben wij gekocht bij dezelfde collega omdat zij een nestje met Boston Terriërs hadden. Wij waren opzoek naar een klein hondje ik had mijn zinnen eigenlijk gezet op een mopshondje, maar toen ik foto’s zag van Pepper was ik meteen verliefd. Toen ben ik de Boston Terriër op gaan zoeken op internet en vond ik ze eigenlijk veel leuker dan een mopshond. Dus zo zijn wij aan onze dieren gekomen.

Hoe oud is je huisdier?
Moon is 4 (zijn geschatte geboorte jaar is 2013) Bo is 5 en Pepper is net 1 jaar.

DSC_3393

Wat zijn de grappige trekjes van je huisdier?

Moon gooit alle voerbakjes van de krabpaal zodra ze leeg zijn en ook rent hij door de kamer alsof hij iets ziet vliegen dat er niet is. Bo mept alles wat vliegt uit de lucht en als hij kattenkwaad uithaalt met Moon loopt Bo altijd stiekem weg als wij er aankomen. Met een blik van ik heb niks gedaan. Pepper heeft niet door dat Moon doof is en gaat regelmatig voor hem staan te blaffen van kom spelen maar Moon reageert dan niet en dan wordt Pepper narrig. Ook kan Bo terug praten.

Wat is het ondeugendste dat je huisdier gedaan heeft?
De katten zijn vooral uitgekookt en niet echt ondeugend. Pepper die heeft een keer zijn kussen kapot gemaakt en lag er toen heel trots bij met een blik van kijk wat ik heb gedaan goed he! Moon is wel laatst ontsnapt omdat wij de balkon deur in de slaapkamer open hadden laten staan en kwam toen 4 hoog aan lopen op het randje van het balkon, hij was even bij de buren gaan kijken. Dat was niet bepaald ondeugend maar achteraf wel om van te lachen.

Wat zijn de favoriete momenten die je met je huisdier hebt meegemaakt?

Dat zijn er zoveel. Ik vind de meeste favoriete momenten toch wel als ze uit zichzelf komen knuffelen op de bank of op het bed.
pepper

Welke bijnamen heeft je huisdier?
Moon noemen we vaak The Moonster of Wit Monster.
Bo noem ik altijd Thomas O’Malley (The Aristocats) omdat hij waggelt met zijn kont of Jazz kat omdat hij vaak bij mij in de studio ligt als ik bezig ben met mijn muziek.
Pepper is Pepper de Boston, Draakje, Peprut (dit is bedacht door de kinderen van mijn werk) of Peppie/Pepje

 Wat betekent de relatie met je huisdier voor jou?

Heel veel! Het zijn echt mijn kindjes en ik maak me ook echt zorgen als ze ziek zijn of zoals Moon even op bezoek gaan bij de buren. Ik zou ze niet meer kwijt willen.

19488834_10210195692674522_460452054110436831_o

xTamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s