Muziek·Talentenjacht·Update·Vlow0318

Vlow0318 Popronde: De voorronde….

Vandaag staan dan het eerste deel van Vlow0318 Popronde online, namelijk De Voorronde… Ben jij benieuwd naar het hele avontuur? Lees dan ook de volgende delen die binnenkort online komen.

* In dit deel heb ik geen foto’s/filmpjes maar die volgen in een van de andere delen over deze talentenjacht.

Een half jaar geleden kreeg ik een mailtje dat ik mij kon aanmelden voor de VLOW0318 Popronde. Dit leek mij hartstikke leuk en mijn aanmelding was binnen 10 minuten dan ook gedaan.

Toen was het wachten of ik werd uitgekozen om mee te doen en wanneer ik dan moest. Op 3 april kreeg ik te horen dat ik was ingedeeld in de eerste voorronde en die was op 12 april.
Was het dus zo dat ik op 4 april in het vliegtuig stapte naar Boedapest voor een citytrip en op donderdag weer terug kwam en dus maar een paar dagen had om mij voor te bereiden.

Ik heb in het vliegtuig na zitten denken over welke nummers ik zou willen gaan doen en op vakantie had ik dus een mooi lijstje gemaakt met een aantal nummers die ik al zo goed als kende. Ik hoefde thuis alleen nog maar te checken of ik ze goed genoeg vond. Van mijn lijstje bleven er uit eindelijk 3 over precies genoeg om de 15 minuten vol te maken die elke deelnemer kreeg.

Ik heb die avond de volgende nummers gezongen.
At Last – Etta James
When We Were Young – Adele
If I Ain’t Got You – Alicia Keys

Een heleboel acts die deze avond meededen kende ik al want deze hadden bijna allemaal ook mee gedaan met Veenendaal Live een paar jaar terug.
Het was een hele leuke en gezellige avond en helaas was ik niet door naar de halve finale. Een beetje teleurgesteld omdat er een paar acts tussen zaten waarvan ik echt dacht waarom. Puur omdat ik er niet zo van hield, maar dat heb je nou eenmaal in een talentenjacht er doet van alles mee.

Mij is die avond wel gevraagd of ik wilde optreden bij een middag die werd georganiseerd door dezelfde organisatie. Dat vond ik op dat moment eigenlijk veel leuker.

In deze talentenjacht werden na de derde voorronde ook nog eens twee wildcards weggegeven. Een daarvan heb ik gekregen en mocht toch nog naar de halve finale. Super leuk en het betekende dat ik weer hard aan de bak moest voor andere nummers plus een uitdaging die er bij kwam kijken.
De halve finale komt in een volgende blog.

xTamara

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s