Artis·creatief·Dierentuin·Foto's·hobby·Photograph

Photograph #1

Hallo Allemaal,

Photograph is een nieuw stukje op mijn blog. Fotografie is namelijk een van mijn hobbies en ik vind dieren nou eenmaal heel leuk om op de foto te zetten.

Per photograph blog kan de locatie verschillend zijn, ik vind het heel leuk om naar dierentuinen te gaan, steden te bezoeken en te fotograferen wat ik tegen kom. In deze eerste photograph heb ik een aantal foto’s uit artis voor jullie.

Mijn vriend en ik hebben een abonnement op Artis, hij heeft daar jaren gewerkt en toen wij een relatie kregen had hij al een abonnement en heb ik er heel snel ook een genomen.

Wij gaan regelmatig een middagje naar Artis en dan gaat de camera mee om de dieren op de foto te zetten. Hier onder volgen een aantal foto’s.

Artis05artis03Fotograferen in de vlinder tuin vind ik misschien wel het allerleukste. Omdat het wel lastig is om zo’n vlinder er goed op te krijgen. Je moet precies op het juiste moment klikken anders zijn de vleugels alweer dicht op is hij weg gevlogen.

artis01
De leeuw ligt meestal te slapen dus ik was deze keer echt heel blij dat hij eindelijk een keer op vier poten stond. Hier kwam er een vliegtuig wat lager over en daar reageerde hij heel mooi op.

artis02

zomer004Deze aap doet aan yoga, hij bleeft best lang in deze positie staan dus kon ik er goede foto’s van maken.

zomerartis003Daar is dan eindelijk de kleine olifant. Ik ben een aantal keer achter elkaar naar Artis geweest maar miste steeds dit mooie kleine beestje. Hier wordt hij nog beschermd door mama olifant.

Dit waren een paar foto’s van Artis. Er komt binnenkort een kopje op mijn site met foto’s waar je andere gemaakte foto’s kunt bekijken. Ik heb er voor gekozen om maar een klein deel te delen in een blogpost en dan nog een deel extra te plaatsen onder een eigen kopje. Zodat de blog posts niet enorm lang worden.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo af en toe eens wat foto’s voorbij te zien komen.

xTamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s