Adele·Lisa Lois·Muziek

Lisa Lois sings ADELE

img_2472
28 Januari was het zover LisaLois sings Adele in Poppodium de Meerster in Almere.
Ik was erbij en heb er enorm van genoten.


Eind November kwam Lisa met het bericht dat ze dus een concert ging geven met alleen maar nummers van Adele. Ik als groot Adele fan was daar natuurlijk erg nieuwsgierig en wil het nou ook nog zo zijn dat ik Lisa haar stem echt geweldig vind. 1 en 1 is 2 dus bestelde ik tickets voor dit concert. Maar goed ook dacht ik toen want het was super snel uitverkocht. Toen kwam ze een paar weken voor het concert met het bericht dat het een mini tour werd en ze ook in Arnhem kwam. (Arnhem #10min met de trein)
Maar ja wij hadden de kaarten al voor Almere dus even door de zure appel heen bijten van het verre reizen en we hadden er toch wel heel veel zin in en hoe leuk is het om nieuwe poppodia te ontdekken. (Daarover later meer)

img_2473
Toen was het 28 januari, ik was eigenlijk ziek (geen griepje maar flinke pijn rondom mijn nieren, energie level 0,0. Liep als een oma van de pijn.) toch gegaan zo eigenwijs als ik ben en hallo ik moest wel helemaal naar Almere en Arnhem was inmiddels ook al uitverkocht.
Daar aangekomen moesten we buiten nog even wachten want die zalen gaan nooit open op de tijd dat op je ticket staat  en ik wilde heel graag even zitten. Daar stonden we dan tussen alle 40+ers (niks mis mee overigens maar ik voelde me jong.).
Om kwart voor 9 begon het concert eindelijk en dat was heel leuk!
Ze opende net als Adele met Hello en je hoorde wel een beetje hoe zenuwachtig ze was, wat eigenlijk niet nodig was. Want Lisa is gewoon een goede zangeres en dat vond denk ik iedereen in de zaal anders hadden ze geen kaartjes gekocht.

Ik vond het dus wel jammer dat door de zenuwen sommige nummers minder overkwamen bij mij en dat er op momenten dat je energie verwacht dat er dan even niet is. Maar ik heb wel echt genoten want het was verder niet slecht, het was gewoon heel goed. Fijn ook om na het concert van Adele eindelijk die nummers weer eens live te horen van een goede zangeres.
img_2474

Na ongeveer een half uur kon ik zowat niet meer staan van de pijn en zijn we naar de bar gelopen. Dat is een voordeel van Poppodium de Meester ze hebben aan de zaal vast een klein café achtig iets zitten met grote deuren naar de zaal. Je komt ook bij de bar binnen en daar moet je dan nog even wachten tot je de zaal in mag en ik kon alles nog precies goed zien en horen toen ik aan de bar zat. Dat is overigens ook het enigste voordeel voor mij van dat hele poppodium.
De zaal was klein en er waren echt te veel mensen voor het luchtsysteem, zo benauwd en heet heb ik het nog nooit gehad in een poppodium en ik heb er heel wat bezocht.
Om de zaal zou ik denk ik niet nog eens daar heen gaan voor een ander concert.

Maar dit concert was hartstikke leuk, ik heb het naar mijn zin gehad en ik heb genoten.
Het was de moeite waard om naar Almere te rijden en ik kijk er met een goed gevoel op terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s