Month Diary·ontspanning·Pepper·Persoonlijk·Terugblik·Update

Month Diary Januari

Ik ben een keer begonnen aan een twee weekse diary maar dit werkte voor mij niet echt omdat de meeste weken toch wel veel op elkaar lijken. Soms moet ik gewoon heel veel werken en dan maak ik niet echt foto’s en over mijn werk kan ik ook niet heel veel kwijt op mijn blog. Dus vandaar dat ik dacht in 2017 gaan we het anders doen en wordt een maandelijkse diary.

Het wordt geen diary van wat ik dag tot dag beleef maar meer de “hoogte punten” van de maand. Hij komt dus elke 1ste van de nieuwe maand online en ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Benieuwd naar wat ik gedaan heb in de eerste maand van 2017? Lees dan snel verder!

1 Januari begon echt heel relaxt mijn vriend moest werken en ’s avonds zouden we naar mijn opa en oma gaan om daar samen met mijn ouders en zusje te eten. Dit doen wij eigenlijk altijd op nieuwjaarsdag.
Pepper hadden wij meegenomen en op de terug weg had hij het heel koud dus deelde ik samen met Pepper mijn sjaal.

img_2243Hij kan zo lekker zielig kijken vinden jullie ook niet? 🙂

8 Januari hebben mijn vriend en ik Pepper een dagje bij mijn ouders gebracht en zijn samen een dagje naar Amsterdam gegaan. Ik wilde daar even langs de tattoo shop voor een prijs indicatie van de 2 tattoo’s die ik nog wil laten zetten. Toen we daar kwamen kon ik een halfuur later mijn tattoo al laten zetten dus dat heb ik maar meteen gedaan.
Het is een infinity teken geworden met muziek nootjes.
FullSizeRender (1).jpgHet deed wel echt veel pijn maar ik ben er ontzettend blij mee. De volgende tattoo komt op mijn pols maar daar wacht ik nog eventjes mee.

En toen lag er 13 januari in eens een flink pak sneeuw. Mijn zusje was jarig die dag en die heeft altijd geluk op haar verjaardag. Tenminste als je van sneeuw houdt heb je geluk maar wij houden daar allebei niet zo van. Maar nu ik een hondje heb die het wel heel erg leuk vindt moet ik wel naar buiten en dan begin je het vanzelf heel leuk te vinden.
img_2362’s Avonds ging ik samen met mijn vriend, beste vriendin en nog iemand naar de theatertour van Roos Blufpand. Het was heel gezellig en naast dat Roos muziek maakt en albums heeft, heeft zij sinds kort ook een eigen gedichtenbundeltje en die heb ik gekocht.

IMG_2354.JPG
17 Januari maakte ik deze schattige foto van Pepper, hij ging zo mooi en netjes op de deurmat zitten na het uitlaten.
img_2372
Hij kijkt hier echt zo van kijk mij mooi zitten nu mag ik een koekje. De schat!

Ik heb hier ook nog het resultaat van het werken met kinderen.
img_2376
The sims huizen bouwen maar dan in real life met duplo.

Op zaterdag 21 Januari hadden wij een verjaardag in Laren maar voordat we gingen wilden wij nog even wandelen in het bos en op de hei. Daar ligt nog echt veel sneeuw en het is er zo mooi.
img_2403
Heerlijk even een uurtje gewandeld en daarna Pepper thuis gebracht en naar de verjaardag.
’s avonds gingen we gezellig met z’n tweeën uit eten en daarna thuis de banken tegen elkaar aan geschoven en met dekentjes Klem en Flikken Maastricht terug gekeken. Heerlijk van deze knusse avondjes moeten we eigenlijk veel vaker doen.

En wij hebben eindelijk deze maand een wasdroger gekocht! Niet meer 3 dagen wachten tot eindelijk je handdoeken en beddengoed droog is.
img_2418
Na een paar weken alles in huis te hebben zijn eindelijk de posters op gehangen.
Hier is gister een blog van online gekomen, maar hier is een foto van het eind resultaat.
img_2480

Het laatste weekend van januari stond een leuk concert gepland. Nog even was het onzeker of ik wel zou kunnen gaan aangezien ik met flink veel pijn een paar dagen ervoor naar het ziekenhuis was gegaan. De pijn was weg, mijn energie level nog ver onder 0 maar ik heb mijzelf bij elkaar geraapt en ben naar het concert van LisaLois geweest in Almere.

img_2472LisaLois sings Adele heet de mini tour die ze gaat doen en de eerste was in Poppodium de Meester in Almere. Ik ga er hier niet te veel over zeggen want a.s. maandag komt er een blog van het concert online.

Dit was voor mij de maand Januari, ik ben tevreden over deze maand en heb leuke dingen gedaan. Voor de maand Februari staan ook al een aantal leuke dingen op de planning.

Laat me weten wat voor leuke dingen jij hebt gedaan afgelopen maand en misschien heb je nog wel leuke ideeën voor volgende maand.

x Tamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s