Update

Kleine update!

Hey,

Hier een kleine update. Afgelopen maandag heb ik wel een blog online gezet maar de laatste daarvoor was Happy New Year op 1 januari.

Waarom heeft het een paar weken geduurd voordat er weer wat online kwam? Nou dat eigenlijk was dat gewoon even voor mijzelf. Ik moest even bekijken wat ik nou precies wilde met mijn blog en ik had eventjes niet de inspiratie en de motivatie kon ik ook niet zo goed vinden.

Dit is allemaal weer helemaal terug en ik ga gewoon weer vrolijk verder met bloggen want schrijven vind ik nou eenmaal heel leuk om te doen. Ik moet het alleen even wat beter leren plannen. Maar vanaf nu ga ik gewoon weer proberen 3x in de week te uploaden.

Dit was even een kleine update over waarom er niks online is gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s