Huisdieren·Pepper·Puppy·Update

Puppy Update!

pepper
In Oktober heb ik een blog geplaatst dat wij een nieuw huisdier hadden gekregen.
Voor vandaag heb ik een update! Pepper is alweer 23 weken oud en een pittig hondje.

Ben jij benieuwd hoe het nu met Pepper gaat en hoe hij gegroeid is? Lees dan snel verder.

Het gaat heel goed met Pepper, hij is nu dus 23 weken oud en een lekker eigenwijs hondje.
Hij heeft intussen zijn puppy socialisatie cursus gehaald en de gewone puppy cursus.
In januari mag Pepper starten met de vervolg 1 cursus. Wij doen deze cursussen bij Hondenschool Be Brave.  Dit is echt een super fijne Hondenschool en de lessen worden leuk gedaan.
15326502_10208417165052443_4845991718642230548_nPepper zijn certificaat en beoordeling van de puppycursus.

foto-10-09-16-16-03-45Dit was Pepper toen hij net bij ons was. Nog super klein en zijn knuffel hier is bijna groter dan dat hij zelf is.
Nu is Pepper echt wel flink gegroeid.
foto-13-12-16-19-11-31En nog steeds heeft hij graag iets in zijn bek wat groter is dan hij zelf. Hij weeg nu ook zo’n 7 kilo en begint echt een Boston Terriër bouw te krijgen en gaat ook steeds vaker op de manier staan zoals een Boston Terriër staat.

Ook houdt hij erg van slapen het liefst ligt hij languit op zijn op de bank en laatst was ik ziek toen kwam hij in mijn nek liggen slapen. Dat was lekker warm.

foto-12-12-16-16-14-41Tussen Pepper en Moon de dove kat gaat het ook wel steeds beter. Moon snapt er niet veel van als Pepper tegen hem blaft en Pepper snapt het niet dat hij niet reageert. Dit was voor het eerst dat ze zo dicht naast elkaar lagen zonder dat er hard geblaft werd of gemept.

foto-18-12-16-14-54-43Tussen Bo en Pepper gaat het heel goed. Hier liggen ze lief naast elkaar te slapen en te zorgen voor hun baasje met griep. Bo laat ook heel veel toe als hij er zin in heeft. Dan mag Pepper boven op hem liggen en als hij het niet meer wil mept Bo niet gelijk maar maakt wel even een schijn beweging. Ze dagen elkaar wel vaak uit dat is erg leuk en Moon doet dat ook op zijn manier.

foto-19-11-16-13-03-21Je kunt met Pepper wel echt de gekste dingen doen dus gingen we even een Lion King scene na doen.

Ik heb hier nog een foto van hoe klein en schattig Pepper een aantal weken geleden nog was. Hij is natuurlijk nog steeds klein en schattig maar toch wel een stukje gegroeid.

foto-28-10-16-20-25-52

Dit was op de manege en als er gras in de buurt van Pepper is dan loopt hij met een graspol in zijn bek. Je mag dan best wel wat afstand nemen want hij schut dat hele ding leeg en er vliegt dus overal zand heen.

Wij hebben heel veel plezier met Pepper en het geeft echt regelmaat in je dag want je moet er een x aantal keer uit met hem. Als je ziek bent is het wel wat lastig maar ik merkte wel dat het fijn was om steeds even een frisse neus te halen.
En ik maak flinke wandelingen in het bos wat ook heel leuk is en Pepper vind het geweldig om los rond te rennen hij luistert goed en hij vind het leuk om andere honden te ontmoeten. Soms is hij nog wel een beetje bang maar ja hij is ook nog zo klein.

In Januari gaan wij als het goed is op visite bij de moeder van Pepper en ik ben heel benieuwd hoe dat zou gaan. Ik zal na die ontmoeting weer een kleine update plaatsen.

xTamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s