Christmas·Home·interieur

Kerstversiering

Zo vlak voor kerst leek het mij leuk om mijn kerstversiering in huis te laten zien.
Ik vind het altijd leuk om tijdens de donkere maanden veel kaarsjes aan te doen om het zo gezelliger te maken in huis en met kerst kan je overal kerstballen hangen en nog meer lichtjes.

Zo hebben wij op de wc gekleurde lampjes aan de spiegel hangen en in onze tafel liggen nu kerstballen met lichtjes erbij.

Ben jij benieuwd naar de kerstversiering in mijn huis? Lees dan snel verder.

foto-21-12-16-14-08-04

Dit is mijn dressoir met de grootste kerstboom ooit! Dit is wel de handigste kerstboom als je 2 katten en een puppy in huis hebt lopen.  In het midden staat een vaas vol met kestballen en kerstlichtjes. *Nu staat het hele dressoir vol met kerstkaarten.

foto-12-12-16-16-07-38Deze foto is wat meer in het donker gemaakt en toen stonden er nog helemaal geen kerstkaarten.

foto-12-12-16-15-50-48

Onze salontafel is van de ikea en ik vind het maar wat leuk dat er 4 vakken in zitten die je leuk kan decoreren. De poster van Amy Winehouse zit er altijd in en de schelpen eigenlijk ook. Normaal ligt naast Amy een poster van Freddy Mercury omdat dat onze muziekhelden zijn en naast de schelpen ligt vaak een LP van Stevie Wonder. Nu hebben Freddy en Stevie eventjes vervangen voor kerstballen en lichtjes maar ze komen terug in het nieuwe jaar.

Op onze eettafel staat een wit/goud kleurige schaal een beetje Marokkaanse stijl vind ik het. Die heb ik vol gezet met verschillende kaarsen en dat geeft ’s avonds echt een heel mooi en gezellig sfeertje.

Zoals ik al zei hebben we in de wc lichtjes om de spiegel ik heb hiervan geprobeerd een normale foto te maken maar dat lukt niet. Ook heb ik op de spiegel Merry Christmas geschreven, de kerstman getekend en een sneeuwpop. Dit heb ik gedaan met speciale krijtstiften die wij bij de postzegels kregen. Heel erg leuk om je spiegels en ramen mee te versieren rond de kerst.

Maar als je kinderen hebt is het ook leuk om ze te bewaren na kerst en met de verschillende seizoenen iets te laten tekenen op de ramen. Je wast het er namelijk heel gemakkelijk weer af.

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden en ik ben heel benieuwd naar wat jij als kerstversiering hebt in je slaapkamer of huis. Laat gerust iets achter in de reacties.

xTamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s