Herfst·Persoonlijk·Seizoenen

Mijn ultieme Herfstdag

autumn.pngHet is al een aantal weken vroeg donker, nattig en koud. Ook ’s ochtends als de wekker gaat is het nog donker. De herfst is na een aantal mooie weken in september toch echt aangebroken. Dit levert natuurlijk mooie plaatjes op en het bos ziet er vindt ik prachtig uit met alle gekleurde blaadjes.

In deze blog laat ik jullie weten welke dingen mijn ultieme herfstdag helemaal compleet maken.

Ben jij benieuwd wat? Lees dan zeker verder.

Ik ben niet zo’n fan van de herfst het is vaak nat en overdag ziet de wereld er zo somber uit. Maar natuurlijk zijn er ook dagen met een mooie blauwe lucht en een waterig zonnetje deze dagen koester ik dan ook enorm.

Maar wat heb ik nodig op zo’n saaie natte koude dag?

’s ochtends begin ik dan met een heerlijk warm glas verse gember thee en mijn ontbijtje.
Gehuld in een dikke trui en mijn roze dekentje kruip ik op de bank, naast mij mijn ipad om wat youtube filmpjes te bekijken.


Als mijn ontbijtje op is neem ik een lekkere warme douche. Mijn favoriete douchegel in de herfst is de TreacleMoon ” Warm Cinnamon Nights” Dan verhul ik mij weer in een warme trui en jogging broek om vervolgens naar buiten te gaan. Naar buiten? Op een natte en koude herfstdag? Ja ik moet wel wat ik moet Pepper onze puppy uitlaten. Gelukkig vinden wij het allebei niet zo leuk om in de kou naar buiten te gaan dat maakt het wat minder vervelend.


Als ik terug kom van het wandelingetje met Pepper kruip ik het liefst samen met Pepper weer onder mijn dekentje nadat we nog even samen gespeeld hebben. Lekker een beetje de verwarming aan en netflix. Maar voordat ik op de bank plof met mijn favoriete serie zet ik eerst een flinke pot verse gember thee.

Verder heb ik voor mijn ultieme herfstdag nog speculaas of chocolade pepernoten nodig. Heerlijk vind ik dat om te etennop zo’n koude natte dag. 

S’avonds eet ik dan het liefst een heerlijke pompoensoep of groentes uit de oven ok vervolgens weer onder een dekentje op de bank tv te kijken samen met mijn vriend en een heerlijk kopje thee. 
  

Welke dingen maken jou ultieme koude herfstdag compleet? Laat het me weten in een reactie. 

XTamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s