Hotel·ontspanning·Reviews

Jaz in the city Amsterdam

Vandaag heb ik voor een keer een hotel review voor jullie.

Wij hadden geen zin om na het concert van Adele weer naar huis te reizen met de trein. Dus hadden we voor één nacht een hotel geboekt. Dit keer hebben we gekozen voor het hotel Jaz Amsterdam direct naast de Ziggodome.

Ben jij benieuwd wat ik van dit hotel vind? Lees dan verder.

Vanaf de buitenkant is het vind ik niet te zien dat er een hotel in het pand zit.
Op de bovenkant van het gebouw staat ook alleen Jaz. Ik kom vaak in Amsterdam en vanuit de trein zag im het gebouw regelmatig.
Toen we kaartjes hadden voor Adele wilde we eigenlijk een hotel lekker vlakbij de Ziggodome. Toen kwamen we uit bij het Jaz Amsterdam ik kwam er toen ook pas achter dat het gebouw met de leuke naam een hotel was.
De foto’s op hun website spraken mij heel erg aan. Alles was gebaseerd op muziek.
Ik keek daarom ook al maanden uit naar het moment dat wij daar een nachtje door gingen brengen.
Gevaarlijk zou je zeggen want kan het dan niet juist alleen maar tegenvallen? Ja dat zou natuurlijk kunnen maar dat deed het niet.

De hal waar de receptie zit deed mij een beetje denken aan een hostel. Er stonden heerlijke banken in deze hal en een grote hoge tafel. Ik kwam wat later in het hotel dus mijn vriend had al ingecheckt. Toen ik aan kwam kon ik meteen door naar onze kamer.
Hier een paar foto’s van onze kamer.

Ik ben vergeten een foto van het halletje te maken maar ald je daar stond keek je mooi de kamer in.
Er stond echt een gigantisch groot bed je zou hier zo met 3 mensen in kunnen slapen en dan heb je nog genoeg ruimte.
rechts stond een bureau met een stoel en een tv er boven.
voor het raam heb je twee heerlijke zit plekken en daar kan je dan lekker naar buiten kijken.
Wij keken uit op het plein voor de Ziggodome dus konden lekker mensen kijken.

Dan hier nog een foto van het heerlijke grote bed. Het matras is voor mij prima voor een nacht maar met meerdere nachten krijg ik denk ik last van mijn rug. Hij is zo zacht dat je er helemaal in zakt. Ik heb het gevoel gehad dat ik op een wolkje heb geslapen want de kussens en de deken waren ook heerlijk zacht.

Dan de badkamer ik wil altijd heel graag een bad omdat ik deze thuis zelf niet heb. Hier hadden we een enorme regendouche dit liet mijn bad wens helemaal vervagen. Ik ben dan ook direct onder de douche gesprongen om nog even te ontspannen voor het concert.

img_0176

Wat kan een regen douche toch fijn zijn. De beste douche die ik ooit in een hotel gehad heb. De douche staan heerlijke Organic producten die echt fantastisch ruiken en je echt even laten relaxen. De shampoo rook heerlijk naar mint en liet mijn haar echt stralen.
Naast slapen en douchen is er natuurlijk nog het ontbijt, je verlaat een hotel niet met een lege maag.

De ontbijtzaal had veel licht inval wat het lekker ruim maakte. In de zaal waren twee plekken waar een buffet stond zodat je niet van de ene kant helemaal naar de andere kant van de zaal hoefde te lopen. Je kan met mooi weer zelfs buiten genieten van je ontbijtje. Het was op zich mooi weer maar wij zijn toch binnen gebleven omdat het nogal waaide.
Qua ontbijt hadden ze echt van alles, heerlijke chocolade broodjes, witte broodjes, crossaintjes, yoghurt, cruesli, eieren en zelfs kleine gebakjes met kokos erin.
Ook kon je nog kiezen voor vers fruit en heerlijke jus ‘d orange of een glas melk.

Ik koos voor een heerlijk glas jus ‘d orange, crossaint, koko’s gebakje, muesli bolletje een eitje en brie later heb ik nog een kommetje met meloen en ananas gehaald. IMG_0059

Tijdens het ontbijt stond er in de hoek een jazz trio te spelen. Dit vond ik erg relaxt ontbijten. Soms wordt ik in een hotel echt een beetje gek van al het gepraat van mensen om mij heen. Dus zo’n ontbijtje met live Jazz muziek vond ik prima.

Wij waren zo enthousiast over dit hotel dat we bij thuis komst meteen weer een nacht hebben geboekt voor als we 2 jaar samen zijn. Ik denk dus dat dit wel een hotel wordt waar we nog vaak zullen komen om even uit te rusten.

Wil jij ook een kamer boeken in dit te gekke hotel in Amsterdam?
Kijk dan eens op hun site. www.jaz-hotel.com

Wij hadden een Tune In Room en de kosten van deze kamer liggen ongeveer tussen de €156,00 en €184,00 voor twee personen. Het is een vier sterren hotel dus gemiddeld is hij wel wat duurder voor 1 nacht dan misschien andere hotels maar je krijgt er echt waar voor je geld en het personeel is er heel vriendelijk.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot onze volgende nacht in Jaz Amsterdam.

xTamara

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s