Muziek·Uncategorized

Hello from the otherside!

Wat de titel je misschien al wel doet vermoeden gaat deze blog over Adele. Zij is een van mijn muzikale helden maar daar komt later een artikel over.
Dit artikel gaat over haar nieuwe CD die inmiddels al miljoenen keer verkocht is.
Haar hit single Hello is op youtube al meer dan 1 miljard keer bekeken. Hoe bizar eigenlijk.

Ik lag zo’n beetje onder de brievenbus op de dag dat het album bezorgd zou worden. Ik was zo benieuwd naar al haar nieuwe liedjes.
Toen was die daar…

IMG_3396

Ik heb meteen mijn koptelefoon op gezet en de cd in mijn macbook gestopt en heb zonder onderbrekingen het hele album geluisterd.

In deze blog ga ik het hebben over mijn favoriete nummers van het album.

 1. When We We’re Young
  Dit is 1 van mijn favoriete nummers. Ik hoorde in dit nummer weer een beetje de Adele van het begin. Het lage en de gekke dingetjes. Het nummer kwam op youtube al voordat het album uit was. De versie die er toen van online kwam.. wauw! Ik vond het meteen geweldig en nog steeds.
  Het is de versie Live at the Church studio’s.
  https://www.youtube.com/watch?v=DDWKuo3gXMQ
 2. Remedy
  Remedy was meteen mijn favoriet en dat is hij nog steeds. De muziek vind ik erg mooi en de tekst ook. Ik wordt in dit nummer helemaal mee gezogen in het verhaal. Ook vind ik het gewoon fijn om naar de ballads van Adele te luisteren.
 3. River Lea
  Wat ik bij River Lea zo mooi vind is dat hij heel rustig begint en dan bij het refrein lekker wat ritme krijgt. De tekst laat mij veel dingen denken. Maar geeft mij vooral het gevoel dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, alles is goed en alles heeft zijn positieve en negatieve kanten. Ook vind ik het een heel fijn om dit nummer te zingen.
 4. Million Years Ago
  Wat ik heel fijn vind in dit nummer is de heerlijke laagte van Adele.
  Ik mis dit wat in de andere nummers, sommige hebben het wel een beetje.
  Het is ook een heel gevoelig nummer en ik kan mezelf er wel in vinden. Dat je het ergens erg leuk hebt gevonden en als je daar nu loopt het is alsof niemand je kent. Dat het voelt alsof het te lang geleden is.

Ik vind de hele CD geweldig maar deze vier nummers zijn mijn favorieten vanaf het begin. De rest van de nummers luister ik ook graag maar ik begin altijd met 1 van deze en laat dan de hele CD afspelen.

Wat is jullie favoriete nummer van Adele haar album 25?

 

x Tamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s