Home·interieur·Persoonlijk

De Woonkamer

IMG_4030

Sinds december woon ik samen met mijn vriend, we hebben een heel gezellig flatje en hebben het erg naar ons zin.
Mijn twee favoriete plekjes in ons huis zijn mijn studio en onze woonkamer en vandaag heb ik een blog over onze woonkamer.

Alles in de woonkamer is wit, zwart grijs wat onze woonkamer lekker licht maakt en rustig.

Dit is echt mijn tafeltje in de woonkamer, ik hou enorm van kaarsjes en gezelligheid.
Dit tafeltje heb ik zelf gemaakt toen ik op kamers ging in Zwolle. Het is een Houten kabelhaspel die gebruikt wordt onder andere in de bouw. Mijn vader had er wat staan op zijn werk, ze zouden eigenlijk weg gedaan worden maar mijn vader dacht dat ik het misschien wel leuk zou vinden als salon tafel. Voor mijn kamertje in Zwolle was dit prima als salon tafel nu in ons nieuwe huisje is het wat te groot. Maar toen ik hem in Zwolle ging gebruiken heb ik hem roze geverfd en gelukkig mocht hij van mijn vriend ook roze blijven in ons nieuwe huis.

Op het tafeltje hebben we allemaal kaarsen gezet. Het is een verzameling van diverse winkels/websites.
De waxinelicht houdertjes met het bontje erom heen (links)  heb ik van mijn zusje gekregen voor Sinterklaas, de wat grotere waxinelichthoudertjes (rechts) heb ik voor mijn verjaardag gekregen samen met het brandertje. De flessen met lange kaarsen zijn van de AH XL het zijn namelijk Hertog-Jan XL bierflesjes het zijn stenen flessen en zo met het etiket eraf passen ze prima in ons huis.

Het gehaakte sfeerlicht komt van MissBeanie.nl Dit is een erg leuke blog over voeding, gezondheid, tuinieren en haken. In de shop van deze blog kan je diverse dingen kopen, lampenkappen, sfeerlichtjes, ipad hoezen en alles is gehaakt. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Het sfeerlicht geeft ook echt een heel mooi effect als je hem aan hebt in het donker.

IMG_3532

Dan ons dressoir, hij is hoogglans wit en we hebben er allemaal leuke spulletjes op gezet.
IMG_4030

Waar het allemaal vandaan komt weet niet meer van alles. maar de kaarsen (links) komt van de Xenos en de flessen zijn weer de Hertog-Jan Prestige XL flessen. Het houten bord met I Love You all the way to the moon and Back again is van de Xenos.

Het geeft een hele fijne sfeer als je de woonkamer in loopt en dit ziet staan.
Dan het fijnste gedeelte van de woonkamer het zit gedeelte.
IMG_4045

Twee fijne Ikea banken en onze grote salontafel ik ben er blij mee.
Hier zitten we vaak ’s avonds lekker tv te kijken. Het mooie aan onze salontafel vind ik dat er vier vakken inzitten waar je leuke spulletjes in kan leggen. Wij hebben namelijk twee katten die alle kleine spulletjes altijd maar overal vanaf gooien. Nu kunnen wij dit in onze tafel leggen en kunnen we er gewoon naar kijken zonder dat het kapot gaat of op de grond gegooid wordt.

IMG_4044

Op dit moment hebben wij vier LP’s erin gelegd, alleen de vierde kan je niet zien omdat we daar ook kaarsen op hebben staan maar mochten de kaarsen er een keer niet staan dan is dat vak in ieder geval niet leeg. Deze tafel is ook van de Ikea en wij zijn er echt heel blij mee.

Verder staat onze eettafel ook nog in onze woonkamer maar er komt later nog een blog over onze keuken en eetgedeelte.

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden.

xTamara

2 gedachten over “De Woonkamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s