Koken·Makkelijke Maaltijd·Pasta's·Recepten·Recipe Friday.

Recipe Friday #3

Vandaag heb ik een pasta recept voor jullie, ik maakte dit regelmatig toen ik studeerde in Zwolle. Ik was toen vaak druk met leren of het instuderen van nummers voor school dat ik soms vergat dat ik ook nog moest koken. De ingrediënten voor dit recept had ik vaak al in huis. Het is super simpel, snel klaar en nog lekker ook.

Wat heb je nodig voor dit heerlijke pasta recept.
voor 2 personen
– Pasta
– 1 a 2 blikjes tomatenpuree
– 2/3 stukjes kabeljauw of koolvis gewoon uit de vriezer
– macaroni groente pakket
of
– Courgette, ui, paprika, champignons los
– boter om in te bakken.

Ik ben nooit van precieze aantallen en grammen als ik iets zelf in elkaar zet.
Dan doe ik het altijd een beetje op gevoel en als ik te veel heb dan stop ik het in de vriezer.

Ik zet als eerste een pan water op om de pasta in te koken. Als ik vergeten ben de vis uit de vriezer te halen dan zet ik ook een pannetje water op voor de vis. Als ik losse groentes heb (wat meestal het geval is) dan snijdt ik deze daarna allemaal en doe dat in bakjes.
Als ik dan klaar bent met snijden kookt het water meestal ook dus dan doe ik de pasta in de pan en ook de vis doe ik dan de pan om even te koken. Vervolgens doe ik wat olie in een wok en als dat warm is bak ik hier in de groentes zo’n 2 min. Dan voeg ik de tomatenpuree toe en zet ik het vuur zachter zodat het zachtjes kan door pruttelen.
Vervolgens giet ik de vis af en pak ik een koekenpan, daar doe ik wat olie in en bak hierin de vis een beetje bruin en dan het los komt van elkaar.
Ik giet dan de pasta af en dan is het tijd om het eten op te scheppen.

Met 20/30 min. heb je zo een hele lekkere maaltijd op tafel.

IMG_4014

Voor de pasta op deze foto heb ik 2 verschillende pasta’s gebruikt omdat ik de restjes op wilde maken. Je kan voor dit recept dus echt je favoriete pasta gebruiken en het is ook super lekker met verse pasta.

Eet smakelijk!

x Tamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s